Φέτος δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό

Αθήνα, 6 Μαΐου 2010

 Αγαπητά Μέλη,

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

 Βρισκόμαστε σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για την ελληνική οικονομία και κοινωνία. Είμαστε αντιμέτωποι όχι μόνο με μια οικονομική κρίση, αλλά κυρίως με μια κρίση αξιών του πολιτικού μας συστήματος. Ένα σύστημα το οποίο διαχρονικά και σχεδόν με όλες τις κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης, δεν αντελήφθη τις πραγματικές προκλήσεις των καιρών για την κοινωνία και την οικονομία. Ειδικά όσον αφορά στην οικονομία, σε μας που ασχολούμαστε με τον τουρισμό το προαναφερθέν είναι ιδιαίτερα αισθητό.

 Ως ΠΟΞ, θεωρούμε ότι χρέος μας είναι όχι μόνο να στηρίξουμε κάθε προσπάθεια ανάταξης της κοινωνίας και ανάκαμψης της οικονομίας, αλλά και να αναλάβουμε εμείς τη σχετική πρωτοβουλία. Κρατώντας τους τόνους χαμηλούς, με ψυχραιμία και  σε συνεργασία με όλους τους επιχειρηματίες, επαγγελματίες και εργαζόμενους στον τουρισμό, να δείξουμε ότι μπορούμε και κυρίως να δείξουμε ότι αξίζουμε ένα καλύτερο μέλλον.

 Στο πλαίσιο αυτό, και ιδιαίτερα για τη φετινή τουριστική περίοδο, σας καλούμε να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια, να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, να εξυπηρετήσουμε τους επισκέπτες μας -Έλληνες και ξένους- να τους κάνουμε να νιώσουν αγάπη για αυτό τον τόπο, να νιώσουν αισιόδοξοι για το μέλλον.

 Με εκτίμηση,

 Ανδρέας Ανδρεάδης                                         Σπύρος Γαλιατσάτος

 Πρόεδρος ΔΣ                                                   Γενικός Γραμματέας

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων