Προμηθευτές / Χορηγοί

IST_Tourism_A4    
Στο πλαίσιο της συνεργασίας του με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων (ΠΟΞ), προσφέρει έκπτωση ύψους 40% επί των ετήσιων διδάκτρων προς τα μέλη της  ΠΟΞ, προκειμένου να επιλέξουν και να παρακολουθήσουν ένα από τα κάτωθι μεταπτυχιακά προγράμματα τα οποία προσφέρει σε συνεργασία με το LondonSouthBankUniversity. Πιο συγκεκριμένα: Δικαιούχοι της έκπτωσης είναι υπάλληλοι και μέλη της διοίκησης(…)
Το BCA συμπληρώνει φέτος 40 χρόνια πρωτοπορίας στο χώρο της ιδιωτικής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, σε ένα κομβικο σημείο για το μέλλον της παιδείας στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1971 και ήταν το πρώτο κολέγιο το οποίο κάλυψε το εκπαιδευτικό κενό που υπήρχε εκείνα τα χρόνια σε αναπτυσσόμενους τομείς με μεγάλη ζήτηση όπως οικονομία και διοίκηση, ναυτιλιακά, τουριστικές(…)
Η Φωτοδιάπλαση Α.Ε. συστήθηκε, με σκοπό να αντιμετωπίσει το φως ως ένα ακέραιο αρχιτεκτονικό υλικό. Ένα υλικό, που εξυπηρετεί τις λειτουργικές ανάγκες κάθε χώρου, ενώ ταυτόχρονα διαμορφώνει και προβάλλει την αισθητική του. Έτσι, η Φωτοδιάπλαση Α.Ε. διαμόρφωσε μία ομάδα που αποτελείται από μελετητές και σχεδιαστές φωτισμού, από αρχιτέκτονες και μηχανικούς διαφόρων ειδικοτήτων. Με διαρκή ενημέρωση(…)
Η ΜΙΕLE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ιστορία της ΜΗΛΕ ΕΛΛΑΣ, θυγατρική της Miele & Cie K.G. Γερμανίας στην Ελλάδα αρχίζει το 1971, με το όραμα να προσφέρει στον Έλληνα καταναλωτή την ευκαιρία να γνωρίσει την κορυφαία έκφραση της γερμανικής ποιότητας και τεχνολογίας στις ηλεκτρικές συσκευές. Σήμερα, μετά από 37 χρόνια, η ΜΗΛΕ ΕΛΛΑΣ αποτελεί μια από(…)
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων δίνει σήμερα μέσα από αυτή την ενότητα του δικτυακού της τόπου ένα βήμα προβολής σε όλους όσοι είναι κοντά στον Έλληνα ξενοδόχο.