Η ΜΙΕLE στην Ελλάδα

Η ΜΙΕLE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Miele
Miele

Η ιστορία της ΜΗΛΕ ΕΛΛΑΣ, θυγατρική της Miele & Cie K.G. Γερμανίας στην Ελλάδα αρχίζει το 1971, με το όραμα να προσφέρει στον Έλληνα καταναλωτή την ευκαιρία να γνωρίσει την κορυφαία έκφραση της γερμανικής ποιότητας και τεχνολογίας στις ηλεκτρικές συσκευές.

Σήμερα, μετά από 37 χρόνια, η ΜΗΛΕ ΕΛΛΑΣ αποτελεί μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες, ξεπερνώντας τα ελληνικά σύνορα και επεκτείνοντας τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες σε Κύπρο (υποκατάστημα), Βουλγαρία, Ρουμανία, Σκόπια, Αλβανία, Κόσσοβο.

Στην Ελλάδα, η επιλεκτική έκθεση στα καταστήματα λιανικής πώλησης ηλεκτρικών συσκευών είναι πάγια στρατηγική της ΜΗΛΕ ΕΛΛΑΣ, διασφαλίζοντας την άριστη εξυπηρέτηση και το άψογο service προς τον τελικό καταναλωτή. Το συνολικό δίκτυο διανομής των οικιακών συσκευών της Miele αριθμεί 450 σημεία πώλησης πανελλαδικά, εκ των οποίων τα 27 είναι exclusive Miele Stores και Shops in Shop.

Στην έκθεσή μας, Μεσογείων 257, καθώς και στα show rooms της Miele Πειραιά, Πάτρα και Θεσσαλονίκη, θα δείτε όλη την γκάμα των οικιακών ηλεκτρικών συσκευών και θα ενημερωθείτε από εξειδικευμένο προσωπικό για τα πλεονεκτήματα και την υπεροχή των προϊόντων Miele. Παράλληλα θα έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε τα έπιπλα κουζίνας Miele και τις συσκευές επαγγελματικού εξοπλισμού, πλύσης και απολύμανσης και να προμηθευτείτε τα απαραίτητα αναλώσιμα για την καλύτερη λειτουργία των συσκευών σας.
Η Miele υπερέχει ξεκάθαρα και στις επαγγελματικές συσκευές χάρη στην τεχνολογία, την οικονομία και την παροχή υπηρεσιών. Την αξιοπιστία τους αποδεικνύει το γεγονός ότι τις εμπιστεύονται εδώ και χρόνια, μεταξύ άλλων, ξενοδοχειακές μονάδες, γηροκομεία, καθαριστήρια, νοσοκομεία, παιδικοί σταθμοί, εστιατόρια, catering, κατασκηνώσεις, ιππικοί όμιλοι, ναυτιλία, πυροσβεστικό σώμα, αθλητικοί σύλλογοι, γυμναστήρια, κομμωτήρια, εργαστήρια, εταιρείες τροφίμων, καλλυντικών, μικροβιολογικά εργαστήρια οινοποιεία, ιδιώτες, ….

Η σχέση της Miele με τον καταναλωτή και τον επαγγελματία δεν σταματά μετά την αγορά. Το εξειδικευμένο προσωπικό του service της Miele, καθώς και το πανελλαδικό δίκτυο εξουσιοδοτημένων τεχνικών, παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, αντιμετωπίζοντας οποιοδήποτε πρόβλημα υπεύθυνα και αποτελεσματικά, με στόχο την άριστη λειτουργία των συσκευών Miele.

Πάντα καλύτερα
Miele

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων