ΦΩΤΟΔΙΑΠΛΑΣΗ Α.Ε. – ΦΩΤΟΑΙΣΘΗΣΕΙΣ

Φωτοδιάπλαση
Φωτοδιάπλαση

Η Φωτοδιάπλαση Α.Ε. συστήθηκε, με σκοπό να αντιμετωπίσει το φως ως ένα ακέραιο αρχιτεκτονικό υλικό. Ένα υλικό, που εξυπηρετεί τις λειτουργικές ανάγκες κάθε χώρου, ενώ ταυτόχρονα διαμορφώνει και προβάλλει την αισθητική του.
Έτσι, η Φωτοδιάπλαση Α.Ε. διαμόρφωσε μία ομάδα που αποτελείται από μελετητές και σχεδιαστές φωτισμού, από αρχιτέκτονες και μηχανικούς διαφόρων ειδικοτήτων. Με διαρκή ενημέρωση πάνω στα νέα, πρωτοποριακά προϊόντα και τις εξελίξεις στο χώρο του φωτισμού, τα μέλη της ομάδας είναι καταρτισμένα ώστε να πραγματοποιούν τον πλέον σύγχρονο σχεδιασμό, μεριμνώντας τόσο για το αισθητικό αποτέλεσμα, όσο και για την τεχνική αρτιότητα της εγκατάστασης.
Βέβαια, μία από τις συνιστώσες στη σχεδιαστική προσέγγιση της Φωτοδιάπλασης Α.Ε. είναι η ορθολογική χρήση φωτιστικών σωμάτων που εξοικονομούν ενέργεια. Έτσι, μειώνεται και το κόστος χρήσης μίας φωτιστικής εγκατάστασης και οι δαπάνες από τη συντήρησή της, ενώ ταυτόχρονα περιορίζεται η φωτορύπανση από τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα.
Η ομάδα της Φωτοδιάπλασης Α.Ε., λοιπόν, προσεγγίζει τις ανάγκες κάθε ιδιώτη, κάθε επαγγελματία ή κάθε δημόσιου φορέα, προτείνοντας πολυδιάστατες και καινοτόμες λύσεις, ξεχωριστές για κάθε έργο : από γενικές ιδέες, τεχνικές προδιαγραφές, εφαρμοσμένη φωτοτεχνία, τρισδιάστατες απεικονίσεις φωτορεαλισμού, μέχρι και τον έλεγχο για την πρόοδο του έργου, καθώς και τεχνοοικονομικό εγχειρίδιο για την συντήρηση και τον έλεγχο του εξοπλισμού κάθε εγκατάστασης.

Παραδείγματα εφαρμογών της Φωτοδιάπλασης Α.Ε :
• Μελέτη φωτισμού κατοικίας, με στόχο την αύξηση της χρηστικότητας των χώρων.
• Σχεδιασμός νυχτερινού φωτισμού, για την ανάδειξη κτηρίων και δημοσίων χώρων (όπως το Νεοκλασικό στο Κολωνάκι).
• Μελέτη φωτισμού για την ανάδειξη δημοσίων κτιρίων (όπως η Δημοτική Βιβλιοθήκη και το Δημαρχείο της Πύλου).
• Αστικός σχεδιασμός (όπως η εμπορική στοά Καλλιθέας, οι πεζογέφυρες στο Σταθμό Ι. Ρέντη, η κεντρική πλατεία στο Δήμο της Πύλου).
•Σχεδιασμός φωτισμού για ξενοδοχιακές μονάδες.
•Σχεδιασμός φωτισμού για σκάφη αναψυχής.
•Σχεδιασμός φωτισμού για ειδικές εκδηλώσεις.

Λ. Κηφισίας 253, 145 61 Κηφισιά, τ. 210 6236741, f. 210 6236728,
info@fotodiaplassi.com, www.fotodiaplassi.com

 

 

Φωτοαισθήσεις
Φωτοαισθήσεις

« Η μαγεία του φωτός μας αγγίζει όλους, μας ταξιδεύει σε κόσμους ονειρικούς, παίζει με τη διάθεση και τα συναισθηματά μας». Αυτή η μαγική δύναμη είναι που ενέπνευσε τους δημιουργούς της εταιρείας Φωτοαισθήσεις Α.Ε. να διαμορφώσουν ένα χώρο μοναδικής αισθητικής, που συστήνει στο ελληνικό κοινό την τέχνη και την τεχνική του σωστού φωτισμού και λειτουργεί στη Λεωφόρο Κηφισίας 253, στην Κηφισιά. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που η έδρα της εταιρείας Φωτοαισθήσεις Α.Ε. αναγνωρίζεται ως ένας από τους αρτιότερους εκθεσιακούς χώρους ανά την Ευρώπη.
Στους εξειδικευμένους τομείς της έκθεσης, όπως για παράδειγμα στο dark room, την έκθεση λαμπτήρων και την έκθεση φωτιστικών εξωτερικού χώρου, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την αισθητική αξία των προϊόντων, αλλά και να διαπιστώσουν σε πραγματικές συνθήκες το αποτέλεσμα της λειτουργίας τους.
Οι προτάσεις των Φωτοαισθήσεων συνδυάζουν την τεχνολογική αρτιότητα και την υψηλή αισθητική, παρασύροντας το κοινό σε ένα διακοσμητικό ταξίδι. Σε διάφορες χώρες του κόσμου και σε διάφορες αρχιτεκτονικές σχολές, από το μπαρόκ μέχρι το νεοκλασσικό, από το Louis XV μέχρι την Art Nouveau και από το ποπ μέχρι το έθνικ.
Η εταιρεία εισάγει και έχει την αποκλειστική αντιπροσώπευση για όλη την Ελλάδα 150 κορυφαίων οίκων φωτιστικών σωμάτων, συστημάτων ελέγχου και πριζοδιακοπτικού και ηλεκτρολογικού υλικού από χώρες όπως η Αυστραλία, η Ιαπωνία, το Βέλγιο, η Αγγλία, η Ολλανδία, η Γερμανία, η Αυστρία, η Τσεχία, η Γαλλία, η Ελβετία, η Σουηδία, η Νορβηγία, η Δανία, η Ιταλία κ.ά.

Οι Φωτοαισθήσεις απευθύνονται…

• Σε όλους εκείνους που αναζητούν τεχνολογία, ποιότητα και αισθητική.
• Σε ιδιώτες που θέλουν το καλύτερο για τον προσωπικό και επαγγελματικό χώρο τους.
• Σε όλους όσους ασχολούνται με την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση ιδιωτικών και δημόσιων έργων.
• Στους επαγγελματίες που αναζητούν ποιοτικές και αισθητικές λύσεις όπως σε καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες, διακοσμητές ή κατασκευαστές.
• Στους παραγωγούς και κατασκευαστές φωτιστικών
• Στους ηλεκτρολόγους και καταστηματάρχες φωτιστικών και ηλεκτρολογικού υλικού.
• Στους επαγγελματίες εκείνους που θέλουν να εμπλουτίσουν τη γκάμα των προϊόντων τους, με νέες σειρές προϊόντων άριστης ποιότητας και αισθητικής.
• Στους ελεύθερους επαγγελματίες επιθυμούν να αποκτήσουν τις δικές τους Φωτοαισθήσεις.
ΦΩΤΟΑΙΣΘΗΣΕΙΣ Α.Ε.
Λ. Κηφισίας 253, 145 61 Κηφισιά, τ. 210 6236740, f. 210 6236727,
www.fotoesthissis.com, info@fotoesthissis.com

Related Articles

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων