Δελτίο τύπου ΥΤΑν. Συνάντηση κ. Υπουργού με Δ.Σ. Π.Ο.Ξ.

Αθήνα, 19 Δεκεμβρίου 2007

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος αντάλλαξε σήμερα ευχές σε συνάντηση που είχε στο Υπουργείο με το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (Π.Ο.Ξ.). Αμέσως μετά τη συνάντηση προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις:

«Με τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας συζητήσαμε μια σειρά θεμάτων που σχετίζονται με τον τουρισμό. Ανάμεσα σε αυτά ήταν η καθιέρωση προδιαγραφών ποιότητας παροχής υπηρεσιών ως βασικό συστατικό στοιχείο της ανταγωνιστικότητας του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και η διαδικασία λειτουργικής τακτοποίησης των κυρίων καταλυμάτων σε συνεργασία με το ΥΠΕΧΩΔΕ.
Σε επίπεδο ευρύτερης πολιτικής στόχευσης τέθηκε το ζήτημα της συμβολής των φορέων και των ξενοδόχων στην προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη διαφημιστική καμπάνια της χώρας μας για το 2008, αποσαφηνίζοντας από την πλευρά μας ότι η νέα «επικοινωνία» της Ελλάδας στο εξωτερικό έχει απορροφήσει μια σειρά από προτάσεις που κατέθεσε ο στρατηγικός σύμβουλος με στόχο την επικέντρωση σε εννέα θεματικούς τομείς τουρισμού, τη στόχευση σε συγκεκριμένες χώρες- περιοχές και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου».

Related Articles

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων