Συνέντευξη Προέδρου της ΠΟΞ κ. Γρηγόρη Τάσιου στο Πρακτορείο 104,9 fm και στην εκπομπή ΑΠΕριττα με τη δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου (Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018)

Γ.Τάσιος: Μαζί με τους εργαζόμενους έχουμε καταφέρει να καταστήσουμε τον ελληνικό τουρισμό, πρωταγωνιστή στην προσπάθεια εξόδου της χώρας από την κρίση
«H επόμενη μέρα για τη χώρα χρειάζεται κοινωνική συνοχή και τη συνεργασία όλων των πλευρών, ώστε να καταφέρει να βγει από τη μεγάλη κρίση» υπογράμμισε ο Πρόεδρος της ΠΟΞ κ. Γρηγόρης Τάσιος, μιλώντας στην εκπομπή «ΑΠΕριττα» του ρ/σ «Πρακτορείο 104,9fm» του Αθηναϊκού / Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων και τη δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου.
Αναφερόμενος στην υπογραφή της νέας εθνικής κλαδικής συλλογικής σύμβασης εργασίας, ο κ. Τάσιος σημείωσε πως «δεν είναι τυχαίο, ότι μέσα στη μνημονιακή περίοδο, υπογράψαμε την τρίτη κατά σειρά ΣΣΕ που προβλέπει αυξήσεις στις αποδοχές των εργαζομένων και διατήρηση όλων των επιδομάτων», προσθέτοντας ότι «ο στόχος όλων των ξενοδόχων της Ελλάδας είναι χέρι – χέρι με τους εργαζόμενους να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Το ζητούμενο είναι να έχουμε έναν σωστά αμειβόμενο εργαζόμενο».

Related Articles

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων