Συνέντευξη του Προέδρου της ΠΟΞ στον Real Fm 107,1 (08.10.2020)

Γρ. Τάσιος: "Εξασφαλίσαμε το «διαβατήριο» για το 2021"

Την πεποίθηση ότι η χώρα μας κατάφερε να εξασφαλίσει ένα καλό «διαβατήριο» για την επόμενη τουριστική περίοδο εξαιτίας της καλής διαχείρισης της υγειονομικής κρίσης εξέφρασε ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ) κ. Γρηγόρης Τάσιος μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στην κα Μαρία Σαμολαδά και στην εκπομπή «Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα», στον Real Fm 107,1.
Υπογράμμισε πως «η άσκηση με την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων στα ξενοδοχεία ήταν απολύτως πετυχημένη», ενώ, αναφέρθηκε και στην εμπιστοσύνη που, όπως είπε, δείχνουν οι ξένοι τουρίστες και οι tour operatots προς την Ελλάδα την οποία επιλέγουν για διακοπές τον Οκτώβριο, ενώ ο αρχικός τους προορισμός τους ήταν η Τουρκία.

Ο κ. Τάσιος παρέθεσε στοιχεία για τις φετινές επιδόσεις της μίνι τουριστικής σεζόν που σημαδεύτηκε από την πανδημία του κορωνοϊού, μίλησε για τις εθνικότητες που «χάθηκαν» φέτος, αλλά και για εκείνες που έδωσαν «ψήφο εμπιστοσύνης» στη χώρα μας. Ακόμη, αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ξενοδόχοι οι οποίοι, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, θα βαδίζουν σε αχαρτογράφητα νερά έως τον Μάρτιο.

Τέλος ο κ. Τάσιος αναφέρθηκε στις εκλογές της ΠΟΞ οι οποίες θα διεξαχθούν στη Θεσσαλονίκη.

Όλα όσα είπε ο κ. Τάσιος εδώ

Related Articles

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων