ΔΤ- Δήλωση του Προέδρου της ΠΟΞ κ. Γρηγόρη Τάσιου για την απώλεια του Μπόρις Μουζενίδη (27.03.2021)

«Με απέραντη θλίψη και οδύνη πληροφορήθηκα τον πρόωρο χαμό του αγαπημένου μου φίλου Μπόρις Μουζενίδη, εξαίρετου ανθρώπου και εμβληματικού συνεργάτη που υπερασπίστηκε με πάθος την τουριστική μας ανάπτυξη, κάτι για το οποίο η Ελλάδα, η επιχειρηματική μας κοινότητα και όλοι οι άνθρωποι του χώρου θα είμαστε πάντοτε ευγνώμονες.
Οι λέξεις είναι φτωχές για να περιγράψει κανείς όσα νιώθει μπροστά στο άκουσμα μιας τέτοιας τεράστιας απώλειας. Με την πρωτοπορία του, τη μεθοδική δουλειά και την επιμονή του κατάφερε να χτίσει γερά θεμέλια για τον κλάδο και να επεκτείνει μοναδικά επενδυτικά σχέδια, δημιουργώντας μια ισχυρή αλυσίδα στην υπηρεσία των ταξιδιών και της φιλοξενίας. Αυτοδημιούργητος, ανήσυχος και πολυπράγμων βρισκόταν πάντα ένα βήμα μπροστά από την εποχή του, κατάφερνε να ανοίγει καινούργιους επιχειρηματικούς δρόμους και να σφυρηλατεί ακόμα περισσότερο τους δεσμούς που έχει αναπτύξει η χώρα μας με τη Ρωσία, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην προσέλκυση επισκεπτών.
Θα μας λείψει πολύ στις δύσκολες εποχές που διανύουμε. Θα μας λείψουν το όραμά του και οι άοκνες προσπάθειές του για την τουριστική μας εξέλιξη. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι.
Η Διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και εγώ προσωπικά, εκφράζουμε τα βαθιά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους οικείους του και στον Όμιλο Μουζενίδη».

Related Articles

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων